Despre noi

Bine ai venit pe BEAUTY days, un site platforma unde poti sa accesezi  usor modulul de comenzi si descriere a produselor cosmetice din portofoliu nostru. Dorim să vă oferim o experienţă de shopping rapida, eficienta dar si plăcută in acelasi timp.

Site-ul nostru face cumpărăturile mai ușoare ca oricând, astfel încât să puteți obține ceea ce vă doriti cu câteva click-uri. Actualizăm în mod regulat portofoliul nostru pentru a vă oferi noi produse si branduri  performante  care vă ajută să obțineți rezultatele dorite.

Daca vrei sa fii mereu la curent cu noutatile despre brandurile tale preferate, acum te poti abona la newsletterul Beauty Days!

Cine suntem

Coriolan Impex este una dintre marile companii de distributie din Romania, impunandu-se pe piata cu produse de calitate si servicii specializate de distributie.

Compania s-a dezvoltat atat in planul portofoliului de produse, cat si al ariei de acoperire, desfasurandu-si activitatea, in prezent, in 11 judete din intreaga tara si avand distribuitori in alte 28 de judete pentru produsele pe care le importa.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este vanzarea de produse si servicii de calitate la preturi competitive pentru satisfacerea deplina a clientilor.

Orientarea companiei este catre client, oferind solutii customizate de comenzi si livrari, si planuri promotionale care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri

Portofoliul companiei cuprinde o arie larga de produse cosmetice si produse pentru curatenie precum:

BI-ES, CALDION, CAMELEO,DELIA, CERIOTTI, DAIRY FUN, DELIA, DEPEND , FABIO ,VERSO ,HUNCA, PETROLE HAHN, SHE, VIA VATAGE.

Contact

Trimite-ne un mesaj si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.